تبلیغات اینستاگرام و legitimate offer letters: چگونه یک شرکت بیش از 150 نفر را با وعده شغلی در کانادا فریب می داده است؟

  1. صفحه اصلی
  2. navigate_before
  3. نکته مهم
  4. navigate_before
  5. تبلیغات اینستاگرام و legitimate offer letters: چگونه یک شرکت بیش از 150 نفر را با وعده شغلی در کانادا فریب می داده است؟

تبلیغات اینستاگرام و legitimate offer letters: چگونه یک شرکت بیش از 150 نفر را با وعده شغلی در کانادا فریب می داده است؟

تحقیقات EOW نشان می دهد که تعداد قربانیان به طور قابل توجهی بیشتر بوده و از جمله 29 نفر از نپال را در بر می گرفته است. افسران پلیس کل مبلغ کلاهبرداری را بین 4 تا 5 میلیارد روپیه تخمین می زنند.

تبلیغات اینستاگرام، یک دفتر مجلل در یک هتل و نامه های پیشنهادی با ظاهر قانونی بیش از 150 نفر از شمال هند و نپال را متقاعد کرده بودند که پول خود را به شرکتی که فرصت های شغلی را در کانادا وعده می داد، بسپارند. پس از هشت ماه، مشخص شد که هیچ شغلی وجود نداشته و شرکت جعلی بوده است.

در ماه مارس، یک گروه 23 نفره ای قربانیان از راجستان، هاریانا، اوتارپرادش و پنجاب شکایت نامه ای را به Delhi Police Economic Offences Wing (EOW) ارائه می کنند. یک FIR تحت بخش IPC برای تقلب و توطئه جنایی علیه سه فرد مرتبط با شرکت ثبت می شود. سپس پلیس سرکرده باند، یک زن در زیراکپور پنجاب را دستگیر می کند.

در میان کسانی که فریب خورده اند، نیشانت سینگ، یک جوان 29 ساله اهل امریتسار است که در سال 2023 تصمیم گرفت که دیگر کشاورزی نکند. او با دیدن بسیاری از دوستانش که برای کار به خارج از کشور مهاجرت می کردند، به توصیه یکی از دوستانش به شرکت مراجعه می کند. سینگ می گوید: من از نحوه صحبت کردن آنها خوشم آمد؛ آنها بسیار حرفه ای به نظر می رسیدند.

وقتی سینگ برای انجام تشریفات از دفتر آنها در روهینی بازدید می کند، برگه ای با شماره GST به او می دهند. سینگ خاطر نشان می کند: آنها گفتند که فقط 5,900 روپیه به عنوان هزینه ثبت نام و 20,000 روپیه برای بیومتریک می گیرند. با این حال، پس از یک ماه، آنها شروع به مطالبه پول بیشتری کردند: 30,000 روپیه برای بیمه درمانی، 70,000 روپیه برای هزینه حمایت مالی و 1.05 لک برای بلیت هواپیما. در این مرحله من شک کردم که یک چیز جور در نمی آید. بنابراین در حالی که من حتی ویزا را دریافت نکرده بودم، داشتم از نحوه رزرو بلیت می پرسیدم.

سینگ مدعی شد که وقتی گفته بود که خودش ترتیب بلیت ها را می دهد، آنها تهدید کردند که پرونده او را کنار خواهند گذاشت.

سینگ در نهایت حدود 3.20 میلیون روپیه به شرکت پرداخت می کند. وقتی بالاخره متوجه می شود که از او کلاهبرداری شده، وحشت زده با پدرش تماس می گیرد. سینگ اضافه می کند: او در آن زمان برای دیدن خواهرم در استرالیا بود… و سپس چند روز بعد درگذشت.

مقامات EOW اظهار داشتند که زن دستگیر شده ظاهرا قبل از اینکه آنها را برای پرداخت بیشتر تحت فشار قرار دهد، مبلغ اولیه کمی را برای جلب اعتماد قربانیان خود دریافت می کرده است. زمانی که کلاهبرداران تماس های آنها را متوقف کرده و دفترها را تعطیل می کنند، قربانیان متوجه می شوند که فریب خورده اند.

پلیس اذعان می دارد که متهم از طریق رسانه های اجتماعی، از جمله تبلیغات پولی در فیس بوک، اینستاگرام و لینکدین، شرکت خود را تبلیغ می کرده و حتی فروشندگان تلفنی را برای فریب قربانیان خود استخدام می کرده است. به گفته پلیس، کلاهبرداران در ادامه نامه های پیشنهادی جعلی برای مشاغل در ونکوور ارائه می کرده اند.

فهرست
سازمان مهاجرتی الوند
ارسال از طریق Whatsapp